Το μικρό μικρό καφέ

Σήμερα χανόμαστε στα στενά της Αραχώβης. Προσπάθησα να πάω κόντρα στα καιρικά φαινόμενα, να αγνοήσω τη βροχή και περπατήσω λιγάκι στα Εξάρχεια, να βρεθώ μετά στο Γκάζι και να τα πώ με τη φίλη μου. Αλλά έχω καταλήξει με τις αμυγδαλές πρησμένες και η βραχνάδα μου μιλάει αντί για μένα. Πληρώνω τις εξόδους μου και με το παραπάνω.

Σε ένα πραγματικά μικρό καφέ, που παίζει καλή μουσική, έχει φοιτητοπαρέες, άρα και φτηνό καφέ ξεκίνησε το σαββατοκύριακό μου. Το μικρό μικρό καφέ έιναι στέκι για όσους θέλουν να μιλήσουν με το διπλανό τους (η μουσική δεν είναι στη δια πασών), να πιούν ένα ποτάκι χαλαρό και «καθαρό», πρίν κάνουν την γύρα τους στα μπαράκια των Εξαρχείων.

Με τη φίλη μου μιλήσαμε για chat και όλα τα chatroom που διαλέγουν οι νέοι για να διευρύνουν τις γνωριμίες τους. Πράγματι, έγινε έρευνα η οποία αποδεικνύει ότι οι Έλληνες χρησιμοποιούν το internet σαν μέσο για τις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Είμαστε πρώτοι στο «chat καμάκι». Τώρα αυτό ερμηνεύεται ως μοναξία, φόβος ή μεσογειακό ταμπεραμέντο; Who knows?

Πληροφορίες
Αραχώβης 38
Εξάρχεια

Τι μου άρεσε:
1) Καλές τιμές και εδώ…
2) Επιτέλους βρεθήκαμε μετά από μήνες.
3) Η Μάρω Μαρκέλου έχει ήδη κυκλοφορήσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κορίτσι για σπίτι». Μια πρωτότυπη δουλειά. Ξεχωρίζω το κομμάτι «ιου ιου«.

Τι δεν μου άρεσε:
1) Πάλι βρέχει…Στο Λονδίνο πως αντέχουν;
2) Έχασα γεύμα σε σπίτι φίλης, για να μπορέσω να βολτάρω στην πρωτεύουσα. Πιστεύω να το εκτιμήσετε δεόντως.

Κρυωμένα φιλιά (λόγω φαρυγγίτιδας),
jane

5 Comments

  1. dora

    «Πιστεύω να το εκτιμήσετε δεόντως.»
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΜΕ, τι μας πέρασες για αχάριστες, ολόκληρο τραπέζι έχασες (μήπως είσαι σε δίαιατα)
    Περαστικά σου πάντως!!!

  2. @dora

    Ε όχι και δίαιτα! Ετοιμάσου για «Ώρα φαγητού»…
    σε λίγες μέρες!

  3. Περαστικά, περαστικά!
    Καλησπέρα

  4. Vanessa

    1. Ελπίζω το γεύμα στο Γκάζι να ήταν σχεδόν όσο καλό όσο της φίλης…Λέω «σχεδόν» καθώς τίποτα δε συγκρίνεται με το σπιτικό φαγητό!
    2. Σε ότι αφορά τα «chatroom», πιστεύω ότι μετράει η ελευθερία έκφρασης που προσφέρουν απεριόριστα, ανά πάσα ώρα και στιγμή και φυσικά απρόσωπα!
    3. Το cd της Μάρως είναι πολύ καλό! Τόσο που από χθες το έχω ακούσει τουλάχιστον 6 φορές και συνεχίζω….7,8,9,…Α! μάλλον θα πρέπει να με υπολογίσεις για τις 21/02! χιχι!

  5. @ Kistosmitsos

    Ευχαριστώ ευχαριστώ!

    @Vanessa
    Εννοείται οτι κλεινουμε για 21/2! Καλά να ‘μαστε και όλα θα γίνουν.

Αφήστε μια απάντηση