Κανέλλα

Κανέλλα
Μπορεί να μη βάζω κανέλλα στο αφρόγαλα του cappucino μου, αλλά το οινομαγειρείο που βρίσκεται στο Γκάζι και ακούει το όνομα Κανέλλα, είναι από τις καλύτερες λαίμαργες εξόδους μου.

Ένα γωνιακό μαγαζάκι, με τζαμαρία που βλέπει στην Κωνσταντινουπόλεως, πολλά τραπέζια, ασφυκτικά γεμάτο, νέος κόσμος, μαγειρευτά φαγητά και ξεκινάμε. Επιλέξαμε μπουτάκια κοτόπουλου με μαύρη μπύρα και μανιτάρια, κοτομπουκιές με ουίσκι, καρότο και κάσιους.(θα κακαρίσω σε λίγο).Μια σαλάτα παρακαλώ…ψητά λαχανικά και ένα ορεκτικό για να μας ανοίξει η όρεξη 😛 , πιπεριές γεμιστές με φέτα και ντομάτα…μούρλια (ωραία λέξη). Λευκό κρασί και στην υγεία μας για να πάνε τα φαρμάκια κάτω!

Μέσα από κουβέντες για developing, blogs, μουσικές σκηνές και θεατρικές παραστάσεις, γευτήκαμε πιάτα απλά και νόστιμα (με τιμές εύπεπτες 20€/άτομο). Βρήκαμε γνωστούς…αχ Άρτα λέω και κλαίω…πόσο μικρός είναι ο κόσμος; Μέχρι και τον τότε φίλο μου έχω πετύχει στον ηλεκτρικό (όχι αν θες πες μου ψέματα…και εγώ θα σε βρω 😉 ).

Πληροφορίες
Κωνσταντινουπόλεως 70
Γκάζι
210-3476320

Τι μου άρεσε:
1) Τα σερβίτσια και τα μαχαιροπίρουνα, θυμίζουν τα γεύματα στο σπίτι της γιαγιάς!
2) Κοτόπουλο με μαύρη μπύρα…θα το μαγειρέψω. Απίθανο!

Τι δεν μου άρεσε:
1) Η σαλάτα δεν ήταν ότι καλύτερο έχω φάει. Λίγο ψήσιμο παραπάνω…
2) Βρέχει πάλι απόψε…ώρες μελαγχολίας!

Μια σόδα στο 4,
jane

4 Comments

  1. Εμένα πάλι δε μου άρεσε καθόλου, όχι τόσο λόγω φαγητού, όσο για το υφάκι, που έχουν τα γκαρσόνια. Μπορεί να πέσαμε σε άσχημη μέρα τους, αλλά 2 φορές έχω πάει και τις 2 ήταν ψιλοαγενέστατοι. Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν τα ποτηράκια κρασιού-φραουλάκια!!

  2. Ένα επιπλέον καλό είναι ότι είναι ανοιχτό μέχρι αρκετά αργά!

  3. @kitsosmitsos

    Η Κανέλλα είναι ανοιχτά καθημερινά από 12:00 το πρωΐ έως 3:00 το πρωΐ .
    Παρασκευή και Σάββατο έως τις 4:00 το πρωΐ .

  4. Pingback: Ξαναπήγαμε…γιατί; | Βόλτες στην πρωτεύουσα

Αφήστε μια απάντηση