Art House

Με αφορμή το party που διοργάνωσε το Akou Auto στις 27 Μαρτίου, βρεθήκαμε στο Art House στο Γκάζι. Βloggers και μη, ήταν όλοι εκεί.

Σε μια παλιά αποθήκη που έχει διμορφώσει το χώρο σε club (το λες), ήπιαμε, γνωριστήκαμε και “κράξαμε” τους γύρω μας. (λιγάκι, όσο πατάει ο ελέφαντας που λένε). Μουσικές τύπου alternative, Kings Of Leon, Placebo αλλά και λίγο απ’ όλα, όπως pop, electro και rock. Ένας χώρος που φιλοξενεί τα πάντα. Συναυλίες, Θέατρο και DJs για όλα τα γούστα. Underground διακόσμηση και λίγες πινελιές από κόκκινο στους τοίχους. Video Wall, με προβολές mini spot και video clips.

Καθυστερημένη όπως πάντα, έφτασα στον απόηχο του πάρτυ, αλλά ομολογώ πως πέρασα πολύ όμορφα. Γνώρισα ένα κορυφαίο τυπάκι, την διοργανώτρια του event και κάτοχο του γνωστού blog Akou auto. Ένα blog με περιεχόμενο καθαρά μουσικό. Συναυλίες, συγκροτήματα και μουσικές. Μια επίσκεψη, στο παραπάνω link είναι απαραίτητη.

Τι μου άρεσε:
1) Το internet λένε ότι αποξενώνει…φήμες. Γνωρίζεις διαφορετικούς ανθρώπους και πολλές φορές μπορεί και να ταιριάξεις μαζί τους!
2) Είχα καιρό να ξενυχτίσω μέχρι τις 5 το πρωί!

Τι δεν μου άρεσε:
1) Μάλλον στο μέτωπο μου γράφει “Ακούμε τον πόνο σας”. Όχι άλλο κάρβουνο ρε παιδιά!
2) Παραλίγο να σπάσω πλευρά, μέση, χέρια και πόδια. Γλύστρησα σε σπασμένα γυαλιά. Ο κολλητός μου αντί να με σώσει, έβαλε τα γέλια. Αδελφικός φίλος σου λέει μετά :p

Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά,
Jane

One Comment

  1. Pingback: Απολογισμός ‘09 | Βόλτες στην πρωτεύουσα

Αφήστε μια απάντηση