Αντί Διδακτορικού

Η παράσταση του Δημήτρη Δημόπουπου Αντι Διαδακτορικού, σήμερα στο θέατρο Χώρα. Εμεις τον απολαύσαμε στο Nixon την περασμένη Δευτέρα και του ευχηθήκαμε τα καλύτερα, για την ερχόμενη σεζόν.

Μια παράσταση δίχως φαλοκρατικά σχόλια και ατάκες που δεν μονοπωλούν στο σεξ, διότι είναι η βασική παράμετρος στα συνηθισμένα stand up commedy. Παρουσίαση του καλλιτέχνη από τα παιδικά του χρόνια, μέχρι το σήμερα. Ένα άτομο ποζάρει στο μικρόφωνο (one man show) και χαρίζει γέλιο με έξυπνο χιούμορ στο κοινό. Έδω ο κόσμος δεν απαιτείται να συμμετέχει ουτέ καν εθελοντικά.
dimopoulosdimopoulosdimopoulos
Photo :www.djimdjim.blogspot.com
Αναμνήσεις από φροντηστήρια, οικογενειακές στιγμές και όλα όσα (παρα)προσφέρουν οι ελληνίδες μαμάδες στους γιούς τους , παίρνουν σάρκα και οστά. Σπουδές, στρατός και εύρεση εργσίας. Θέματα καθημερινά που αν τα δεις από   άλλη οπτική γωνία θα καταλάβεις οτι ειναι άκρως τραγελαφικά. Γιατί οι άντρες δύσκολα αποχωρίζονται το πατρικό τους; Η σωστή απάντηση είναι μαγείρεμα, πλυντήριο και σιδέρωμα.

Μετά την παράσταση ακολούθησε meeting με bloggers και πολλά hot σχόλια για τις φίρμες του διαδυκτίου. Στην παρέα μας η katrinpi (το μέλλον του φωτογραφικού φακού), o cpil (παντού υπάρχει ένας σκηνοθέτης), η AkouAuto (το ελληνικό PR του διαδυκτίου), η MaryLou (της γνωστής οικογενείας), ο diakoptis (η ειρωνία προσωποποιημένη) και φυσικά ο πρωταγωνιστής της βραδιάς Δημήτρης Δημόπουλος.

Πληροφορίες
bob theatre festival 21:00
Θέατρο Χώρα
Αμοργού 20, Κυψέλη
2108673945

Γιορτή της Μητέρας σήμερα! Λίγες ευχές και μια αγκαλιά δεν κοστίζουν τίποτα, μόνο συγκίνηση και χαρά!

Χρόνια πολλά μ’ ακούς (;),
Jane

One Comment

  1. Pingback: Απολογισμός ‘09 | Βόλτες στην πρωτεύουσα

Αφήστε μια απάντηση