Στάθης Δρογώσης

Οι Κυριακές στο club του Σταυρού του Νότου έχουν χρώμα από φώτα που σβήνουν, γλυκές αναμνήσεις και μελωδίες από τον Στάθη Δρογώση.
sta8is_drogwsis
Photo by katrinpi

Ο 30+κάτι τραγουδοποιός, μας οδηγεί αυτό το χειμώνα με πυξίδα τον νέο του δίσκο και μας ζητάει να μη το πούμε πουθενά. Μετά το χιτ «Συγχώρεσε με», η ιστορία επαναλαμβάνεται για τον Στάθη και τα ραδιόφωνα παίζουν πάλι τη φωνή του.

Τον είδαμε παρέα με τα μέλη του συγκροτήματος «Τα φώτα που σβήνουν». Μετά από πολλά χρόνια μας έδωσαν τη χαρά να τους ακούσουμε σε κάποια κομμάτια μαζί. Ατμόσφαιρα από τα παλιά θύμιζε η συγκεκριμένη βραδιά. Το κοινό ήταν αρκετά θερμό. Δεν έλειπαν οι φίλοι και συνάδελφοι που έδωσαν το παρόν στην πρεμιέρα του. Ο Μανώλης Φάμελλος, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ιλιάνα Τσαπατσάρη, ήταν εκεί.

Κάθε Κυριακή ο Στάθης θα μας ταξιδεύει με τα πλήκτρα του, στο Club της αγαπημένης και διαχρονικής μουσικής σκηνής, που βρίσκεται Φραντζή & Θαρύπου 37 στο Νέο Κόσμο (Τηλ.: 210 9226975)

Τι μου άρεσε:
1) Καλή παρέα να υπάρχει και όλα γίνονται!
2) Το σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο απρόοπτα & φευγαλέες ελπίδες.
3) Ο φωτισμός του μαγαζιού ήταν πολύ καλός!
4) Tο μαθηματικό μυαλό της σερβιτόρας. Πραγματικά αδικείται.

Τι δεν μου άρεσε:
1) Τo τροπάρι που ακολουθούν όλες οι μουσικές σκηνές, με εξαίρεση το Μετρό στου Γκύζη. Έναρξη προγράμματος το νωρίτερο 23:00. Δηλαδή θα πρέπει να με απολύσουν αργά ή γρήγορα αν θέλω να ακούσω live μουσική μια καθημερινή.
2) Δεν πήγα στο Batman. Το γνωστό after bar της πρωτεύουσας. Σύντομα όμως θα κάνω το πέρασμα μου από εκεί.
3) Το δήθεν τουπέ που απέκτησαν οι τότε ανερχόμενοι καλλιτέχνες. Πριν 3 χρόνια ήταν προσιτοί, διαθέσιμοι και πρόσχαροι. Ξαφνικά μετατρέπονται σε «μουράτους» τύπους που ρουφάν σε μια τζούρα όλο τους το εγώ, χωρίς να βγάλουν τον καπνό. Προσοχή φιλαράκι, γιατί μπορεί να πνιγείς.

Ξαναχτίζω τον Σταυρό του νότου,
Jane

One Comment

  1. Pingback: Απολογισμός ’09 | Βόλτες στην πρωτεύουσα

Αφήστε μια απάντηση