Suita

Η πιο εξοπλισμένη suita με όλα τα comfort, άριστη εξυπηρέτηση, πολύ κέφι, αρκετούς θαμώνες, καθαρά ποτά και ποικιλόμορφη μουσική, βρίσκεται στο Κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στου Ψυρρή.

Η βραδιά θύμιζε πενθήμερη εκδρομή. Ο λόγος είναι απλός. Ένας Bid Manager, μια γραμματέας, έξι μηχανικοί και ένας «μη αναστρέψιμος» καφετζής, χόρεψαν, τραγούδησαν, ήπιαν και πέρασαν όμορφα σε μια suita δίπλα στο Spa (όπου Spa=Bar). Τύπος Εξόδου : Σύσφιξη επαγγελματικών σχέσεων ή αλλιώς αφορμή για ξενύχτι με ισχυρό άλλοθι, για την υποχρεωτική καθυστέρηση την επόμενη μέρα στη δουλειά.

Η suita έχει συνεχώς το mood της παρέας. Εδώ είσαι δακτυλοδεικτούμενος όταν δεν χορεύεις, δεν διασκεδάζεις, δεν πίνεις, δεν χαμογελάς. Από τον ιδιοκτήτη, την σερβιτόρα, τον bartender η ατμόσφαιρα πλημμυρίζει χαμόγελα, έτσι ώστε με αποτελεσματική μεταδοτικότητα μεταφέρεται στους πελάτες.

Μουσικές από όλες τις χώρες, όλες τις δεκαετίες. Εδώ θα ακούσεις από Πασχάλη, Τρύπες, Rolling Stones, Sinatra, Depeche Mode, Τσάτσου, Ρουβά, Iggy Pop και ότι μπορείς να φανταστείς. Από κόσμο πάντα γεμάτο. Ακόμα και τις καθημερινές οι θαμώνες δεν αλλαξοπιστούν και το υποστηρίζουν φανατικά. Προσοχή τα Σαββατοκύριακα η Suita είναι πλήρως reserved.

Πληροφορίες
Αγίων Αναργύρων 10
Ψυρρή
2103229345

Τι μου άρεσε:
1) Το κέφι της παρέας.
2) Milles μπύρα είχα να πιώ περίπου δύο χρόνια.

Τι δεν μου άρεσε:
1) H ώρα που έφτασα στο γραφείο, την επόμενη μέρα. Ασχολίαστο!
2) Μας την «πέσαν» οι μπάτσοι!

Κάνοντας την αρχή,
Jane