Σαββατόβραδο στο Κέντρο

Μια εβδομάδα ολόκληρη, όλοι οι εργαζόμενοι περιμένουν το Σάββατο για κρεπάλη-διασκέδαση. Οι βόλτες χτυπάνε ένα δωδεκάωρο στους δρόμους της πόλης. Διότι όταν το κρύο έρχεται, το αλκοόλ μας φέρνει ακόμα πιο κοντά.

Στάση πρώτη, στη γνωστή Ροζαλία με απλούς μεζέδες, λευκό κρασί και με κουβέντα γύρω από το internet. O kitsosmitsos και το laxanaki μαζί μας. Πρόταση για καφεδάκι στο Circus της Ναυρίνου. Εδώ το σέρβις μας εξέπληξε δυσάρεστα. Αγενέστατη γκαρσόνα, με απαιτητικό ύφος = FAIL! Όμορφες μουσικές με Amy Winehouse στα ηχεία. Όταν οι καταχρήσεις μιλούν, η Amy γράφει κομμάτια και τα ερμηνεύει τέλεια. Έτσι της δικαιολογούμε τον εθισμό, την εμμονή στις ουσίες και την αυτοκαταστροφή της.
ιπποπόταμος
Πέρασμα απο τον Ιπποπόταμο. Το «μεγάλο φυτοφάγο θηλαστικό» συχνάζει στο Κολωνάκι (επί της Δελφών) και είναι η εξαίρεση στην υποτιθέμενη highclass περιοχή της πόλης. Ευγενικό σέρβις, με ιδιοκτήτες που σέβονται τους θαμώνες και διατηρούν την ιστορία του μαγαζιού.
Suitas Logo 2col
Επόμενος προορισμός, Suita στου Ψυρρή. Κλείσαμε δωμάτιο και σας περιμένουμε στις 2 Μαρτίου στη Suita. (εν καιρώ θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες). Όπως πάντα επικρατεί το αδιαχώρητο, ο κόσμος είναι ανάμεικτος, οι μουσικές ποικίλουν και το κέφι βρίσκεται στα καλύτερα του.

Βόλτες με κρύο (και ας μην είναι ακόμη καιρός για δύο),
Jane

5 Comments

  1. dora

    Διαβάζοντας το post σου συνειδητοποίησα πόσο μεγάλωσα..Ξέρεις πόσο καιρό έχω να βγω σε τρία και τέσσερα μέρη την ίδια μέρα? Τουλάχιστον πήγα στο χωριό που χιόνιζε και το είχε στρώσει λίγο..θα εμφανιστείς εκεί 2 Μαρτίου? να μου πεις να έρθω…

  2. Δεν μεγάλωσες…απλά έγινες μαμά και έχεις άλλες προταιρεότητες, και ακόμα περισσότερες υποχρεώσεις.

  3. Την επόμενη φορά θα πάμε σε καλύτερα στέκια για να μην μας γκρινιάζεις 😉

  4. @kitsosmitsos

    Το ρόλο του γκρινίαρη τον έχει άλλος, ξέρεις ποιός…

  5. Μονάχα τη Suita δεν ξέρω από τη βόλτα σας. Τα άλλα μαγαζιά είναι γνωστά κι αγαπημένα. Αλήθεια ξέρεις το dasein? σ’ αρέσει? -σε παλιότερες εποχές θα πρότεινα και τον Κύβο, στο Θησείο ή το Key bar αλλά κάποια ψυχή μου είπε ότι και τα δύο «χάλασαν» τελευταία.. -αν υπάρχουν σχόλια επιθυμητά! 😉

Αφήστε μια απάντηση